Keukenbladen & spatwanden


Wilt u uw nieuwe keuken laten voorzien van een hoogwaardig waterdicht en krasvast materiaal? Of is uw keuken nog in goede staat maar wel toe aan een upgrade door bijvoorbeeld het vernieuwen van het keukenblad of het toevoegen van een moderne naadloze spatwand?

PassievoorBeton biedt de mogelijkheid om zowel nieuwe als bestaande keukenbladen en spatwanden te voorzien van Forcrete microcement.

Het proces begint met een goede voorbereiding van uw keukenblad of spatwand. Daarna wordt er laagje voor laagje het Forcrete microcement inclusief bewapeningsgaas voor extra sterkte aangebracht.

De betonlook geeft uw keuken een moderne en elegante uitstraling, terwijl de praktische eigenschappen ervoor zorgen dat de achterwanden en keukenbladen onderhoudsvriendelijk en bestand zijn tegen intensief gebruik. Het mooie van microcement is dat ook met een gedeeltelijke renovatie uw keuken er weer als nieuw uit kan zien.

Door het ontbreken van naden en voegen zijn de keukenbladen en spatwanden hygiënisch en weerbaar tegen schimmels en bacteriën, wat bijdraagt aan een gezonde en schone kookomgeving.

PassievoorBeton

De teksten van PassievoorBeton zijn met uiterste zorg geschreven en zijn daarom beschermd met copyright.