Detale CPH - KABRIC

Keuze uit 31 utramatte scandinavische kleuren.

Detale CPH, een toonaangevend Deens designbedrijf, heeft met de KABRIC-serie een innovatieve oplossing voor wandafwerking geïntroduceerd. KABRIC is een stucbare verf dat de charme van traditioneel stucwerk combineert met moderne technologie, waardoor muren een unieke en luxe betonlook uitstraling krijgen. Of het nu gaat om woonkamers, slaapkamers of commerciële ruimtes, KABRIC biedt een veelzijdige en duurzame afwerking die past bij elke stijl en smaak.

KABRIC: Meer dan alleen verf


KABRIC is niet zomaar een verf; het is een speciaal ontwikkelde coating die muren een ambachtelijke en karaktervolle textuur geeft. De samenstelling van KABRIC maakt het mogelijk om ultramatte verflagen aan te brengen die lijken op stucwerk. KABRIC wordt in 2 lagen aangebracht en geeft hierdoor een subtiel en elegant betonlook effect.

KABRIC en het Eco Swann Label

KABRIC heeft het strenge ecologische keurmerk: Eco Swann Label. Het Eco Swann Label is een keurmerk dat aangeeft dat KABRIC producten voldoen aan strenge milieunormen. Dit betekent dat de producten zijn ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en milieu-impact, van de grondstoffen tot het productieproces en de uiteindelijke toepassing. Het label garandeert dat KABRIC een verantwoorde keuze is voor consumenten die zowel kwaliteit als milieubewustzijn hoog in het vaandel hebben.

Milieuvriendelijke Samenstelling:

KABRIC producten met het Eco Swann Label zijn samengesteld uit milieuvriendelijke materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Dit betekent minder schadelijke uitstoot en een lagere ecologische voetafdruk.

Duurzaam Productieproces:

Detale CPH zorgt ervoor dat de productie van KABRIC met het Eco Swann Label zo duurzaam mogelijk verloopt. Dit omvat efficiënte energie- en watergebruik en het minimaliseren van afval tijdens de productie.

Veilig voor de Gezondheid:

KABRIC is vrij van schadelijke stoffen en emissies, wat zorgt voor een gezondere leefomgeving binnenshuis.

Hoge Kwaliteit en Esthetiek:

Ondanks de focus op duurzaamheid, doet het Eco Swann Label geen concessies aan de kwaliteit en esthetiek van KABRIC.

Voorbeelden van Detale CPH - KABRIC

PassievoorBeton

De teksten van PassievoorBeton zijn met uiterste zorg geschreven en zijn daarom beschermd met copyright.