Forcrete Microcement

Keuze uit 3 materialen, 6 verschillende afwerkingen en 42 exclusieve kleuren.

PassievoorBeton werkt bij microcement toepassingen uitsluitend met Forcrete microcement. Forcrete microcement is ongeëvenaard in kwaliteit. De unieke hars en micro-quartz formule maakt dat Forcrete waterdicht is in elke laag, zelfs voordat de beschermlagen worden aangebracht. Daarnaast is Forcrete extreem sterk en krasbestendig.

U heeft de keuze uit 3 materialen, 6 verschillende afwerkingen en 42 exclusieve kleuren op basis van hoogwaardige pigmentpoeders. Naast deze exclusieve kleuren is Forcrete ook te verkrijgen in RAL, NCS, Patone en in exclusieve verfmerk kleuren zoals Farrow & Ball.

Forcrete kleurenkaart.

Microcement: dé trendsetter in hedendaags interieurdesign.

 

Dit veelzijdige materiaal is niet alleen geliefd bij ontwerpers, architecten en decoratie-liefhebbers: ook in steeds meer huishoudens is microcement een populaire toepassing. Het geheim? Een ultra-verfijnd cementmengsel dat bij vakkundig aanbrengen naadloze, strakke oppervlakken creëert, die behalve gemakkelijk schoon te houden ook nog eens slijtvast en krasbestendig zijn.

Microcement heeft een echt unieke toepasbaarheid. Met de juiste voorbereiding kan het op bijna alle oppervlakten worden aangebracht: vloeren, muren, werkbladen, achterwanden en zelfs meubels.

De voordelen van microcement zijn eindeloos: het is duurzaam, slijtvast, waterbestendig en geeft uw interieur bovendien een moderne, stijlvolle look. Of u nu kiest voor ingetogen of opvallende kleuren, een ruwe industriële afwerking of juist een verfijnde, elegante uitstraling, met Forcrete microcement zijn er eindeloos veel combinaties tussen verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk.

De veelzijdigheid en de tijdloze charme van dit materiaal zorgen ervoor dat uw interieur een blijvende indruk maakt.

Duurzaam:

Microcement van Forcrete is zeer duurzaam. Het meer-laags unieke systeem van Forcrete zorgt er voor dat het microcement in elke laag waterdicht is. Door de speciale samenstelling is Forcrete microcement zeer kras- slijt- en kleur vast en gaat hierdoor vele jaren mee.

Naadloos & hygiënisch:

Forcrete microcement is volledig naadloos aan te brengen over uw bestaande tegelwerk van uw badkamer, toiletruimte of keuken heen. Voegen zijn hierbij verleden tijd. De ruimtes zijn door het voegen-loze karakter eenvoudig te reinigen en hiermee een stuk hygiënischer dan betegelde oppervlakken.

Tijdloos:

Met een ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen van het microcement, kunt u een ruimte laten creëren die tijdloos en rustgevend aanvoelt. Zo blijft uw ruimte altijd bijzonder, ongeacht de wisselende trends.

Voorbeelden van Forcrete projecten
uitgevoerd door verschillende verwerkers.

PassievoorBeton

De teksten van PassievoorBeton zijn met uiterste zorg geschreven en zijn daarom beschermd met copyright.