Over PassievoorBeton


PassievoorBeton is begin 2023 opgericht door Niels van Lent en is ontstaan vanuit zijn passie voor het sfeervol transformeren van diverse binnenruimtes met exclusieve en unieke betonlook materialen.

Niels is gespecialiseerd in het aanbrengen van beton ciré, ecologische betonlook leemfinish, ecologische betonlook stuc & verf en hoogwaardig microcement.

Afhankelijk van het type en de omvang van het project werkt Niels alleen of met een hecht, vast team van zelfstandig afbouwspecialisten. Hierdoor kan hij opschalen waar nodig en ook grotere projecten voor u uitvoeren.

Naast de badkamer- en toiletrenovaties en interieurafwerkingen voor particulieren, is Niels ook inzetbaar voor zakelijke projecten.

Denk hierbij aan duurzame, kras en slijtvaste interieurafwerkingen met microcement voor winkels, restaurants en hotels, of luxe watervaste microcement afwerkingen voor bijvoorbeeld spa’s en wellnesscentra, of verouderde toiletgroepen in commerciële ruimtes of kantoren. 

Een groot voordeel hierbij is dat er in de meeste gevallen gerenoveerd kan worden zonder ingrijpende sloop- of breek werkzaamheden omdat er, met de juiste voorbereidingen, direct over het bestaande tegelwerk heen te werken is.

PassievoorBeton.

De teksten van PassievoorBeton zijn met uiterste zorg geschreven en zijn daarom beschermd met copyright.